Gmail szinkronizálási lehetőségek

Gmail szinkronizálása

Gmail szinkronizálása

Hogyan szinkronizáljunk CarDAV névjegyeket és CalDAV naptárt a 2016-os Outlookkal?

2016. április 17. - Norberto1979

Hogyan szinkronizáljunk CarDAV névjegyeket és CalDAV naptárt a 2016-os Outlookkal?

2015 július 29-én kijött a regóta várt Windows 10. Két hónapra rá, 2015 szeptember 22-én jelent meg a Microsoft Outlook 2015. Sokan abban reménykedtünk, hogy megfelelő módon tudjuk majd szinkronizálni a Google naptárát (vagy másképp: CardDAV és CalDAV) és az Outlookot. Nos, azt kell mondjam, a Microsoft cserben hagyott minket.

win10_outlook2016.png

A Microsoftnak biztos megvannak az okai, hogy miért nem építették be a CardDAVot és a CalDAVot. Azonban úgy gondolom, hogy a rengeteg felhasználó közül sokan egy olyan megoldást keresnek, amellyen szinkronizálhatják a Google, iCloud, Yahoo, Outlook.com névjegyzékét,naptárát és teendőit valamint még több más ilyen szolgáltatást az Outlook 2016-tal.

eco_logo_2.png
A gSyncit and EVO Collaborator for Outlook fejlesztői alaposan felkészültek az Outlook 2016 megjelenésére Windows 10-es környezetben. Amíg a gSyncit megjelentette v4.0-át tavaly augusztusban, EVO Collaborator for Outlook egy évet töltött arra, hogy hogy kompatibilis legyen többféle felhővel is on-premises platformokon. Ezen felül az EVO bejelentette a v2.0 hivatalos megjelenését is , amely nagyban segíthet Outlook 2016-tal való, gyors és egyszerű profil konfigurálásban.

Ha eddig még használtad az ECO-t, megnézheted a régebbi posztjaimat arról, hogyan konfigurálhatóak a több forrásból származó névjegyek, naptárak és teendők az Outlookkal, hiszen ezek a lépések ugyanolyan egyszerűek.

A bejegyzés trackback címe:

https://gmailszinkronizalas.blog.hu/api/trackback/id/tr648636182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása