Gmail szinkronizálási lehetőségek

Gmail szinkronizálása

Gmail szinkronizálása

Hogyan szinkronizáljuk Bitrix24 naptárakat, névjegyzéket és teendőket az Outlookkal?

2016. április 17. - Norberto1979

Hogyan szinkronizáljuk Bitrix24 naptárakat, névjegyzéket és teendőket az Outlookkal?

A barátom egy céget indított és szüksége volt egy olyan együttműködési platformra, amelyben van CRM. Egy olyan kezdő vállalkozónak, mint ő, tökéletes volt a Bitrix24, mivel ebben Windows, Mac, iOS, és Android kompatibilis platformtól független alkalmazások, azaz APPok találhatóak.

bitrix_logo.PNG

Nemrég pedig szinkronizálni szerette volna névjegyzékeit, naptárait és teendőit a Windows 10-es gépein található újonnan telepített Outolook 2016-tal, valamint más Windows 7 vagy 8 céges gépeken, amelyeken Outlook 2007, 2010 vagy 2013 van. Azt javasoltam neki, hogy próbáljon ki pár, a piacon megtalálható CarDAV & CalDAV kompatibilis Outlook összekötő szoftvert plug-int, mivel Bitrix24 CardDAV- és CalDAV protokollal is kompatibilis.

carddav_vs_caldav_logo.png

Rátalált egy-két add-in-re, majd telepítette őket. Azonabn rájött, hogy ezekben nehezen találhatóak meg a szerver CardDAV URL és CalDAV URL címei. Nagyban megkönnyítette a dolgát, hogy megtalálta az EVO Collaborator for Outlookot, mivel az ECO képes automata módon felismerni címjegyzék- és a naptár URL-jét egyetlen gombnyomással.

eco_logo_2.png

Azt mondta, nagyon egyszerű. Letöltötte az EVO Collaborator for Outlookot a hivatalos weboldalról, telepítette az outlook add-in-t, beírta a következő információkat és rákattintott a TESZT gombra a konfigurációhoz. Csak ennyit kell csinálni:

  1. Server URL:

    Bitrix24 elfogadott dokumentumának megfelelően, Az URL-nek úgy kell kinézni, mint a 4. lépésben:
    profile_calendar_export_mobile_instr2.png
    Az ECO automata felismerő funkciójának köszönhetően, csak ezeket kell beírnod: <servernév>.bitrix24.com
    eco_config_profile_bitrix_hun.PNG
  2. A felhasználóneved és jelszavad

Miután beszéltem vele, kipróbáltam a Bitrix24-t, és megállapítottam hogy csak egyirányú névjegyzék és teendők szinkronizációra képes, szerver és outlook között. Megnéztem a Bitrix24 fórumját és azt találtam, hogy Bitrix24 tudatosan egyirányúra korlátozta a szinkronizációt (https://www.bitrix24.de/support/forum/forum5/topic435/ ). Tehát ez az állapot normális, nincs szó hibáról.

A bejegyzés trackback címe:

https://gmailszinkronizalas.blog.hu/api/trackback/id/tr238636114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása