Gmail szinkronizálási lehetőségek

Gmail szinkronizálása

Gmail szinkronizálása

Yahoo naptár és névjegyek importálása, exportálása és Outlook-kal való szinkronizálása

2015. január 22. - Norberto1979

Yahoo naptár és névjegyek importálása, exportálása és Outlook-kal való szinkronizálása

Néhány napja, egy globális cég IT részlegén dolgozó egyik barátom így panaszkodott:

Az amerikai kollégáim egyfolytában csesztetnek. Azt akarják, hogy fontos Yahoo! névjegyzékeiket és találkozóikat az Outlook-ba importáljam. Már nagyon elegem van belőle, mert a Yahoo! Sync (a Yahoo! egyik szinkronizációs eszköze, amelynek nincs új verziója) már nem működik. Mit csináljak?

Amint ezt megtudtam, a következőt ajánlottam neki: Próbáld ki az EVO Collaborator for Outlook-ot! Már meséltem arról, hogy milyen nagyszerűen lehet ezzel importálni a Gmail és iCloud naptárát és névjegyzékét, vagy nem?

Azonban a Yahoo! CarDAV/CalDAV szolgáltatása kissé bug-os és gyakran tapasztalok hibákat. Remélhetőleg, ezek a hibák előbb-utóbb ki lesznek javítva.

Lássuk, hogyan működik:

  1. Töltsd le az ECO-t az EVO hivatalos weboldaláról

  2. Nyisd meg az Outlook-ot és lépj be az ECO “Configure Profile(s)”-ba (Profil konfigurálása)eco_gui_hu_config_profile_circled.PNG
  3. Válaszd ki a bal oldalon felülről a harmadik profilt: YAHOO!eco_config_profile_yahoo_hu.PNG
  4. Írd be a teljes Yahoo! e-mail címedet a “Full e-mail address or Username” mezőben a jobb oldalon.

  5. A jelszó kiválasztásánál figyelnünk kell. Yahoo!-nak szüksége van egy független applikációra, amely egy külön jelszót használ (App Password),amelyet a Yahoo’ fiókod beállításában hozhatsz létre. Ezzel az App jelszóval hozzáférhetsz a felhasználói fiókban lévő információkhoz.

  6. Kövesd a Generating App Passwords (App jelszó létrehozása) útmutatót ilyen jelszó létrehozásához és írd be a létrehozott jelszót a “Password” (Jelszó) mezőbe.yahoo_pw_generate.png
  7. Kattints alul a “TEST”-re. Amikor a “Success” (Siker) ablak megjelenik, kattints az “Apply”-ra (Alkalmaz) majd a “Quit”-re (Kilépés).
  8. Ezután az ECO elkezdi a címjegyzék és a naptár automatikus szinkronizációjátoutlook2013_contact_yahoo.png

.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gmailszinkronizalas.blog.hu/api/trackback/id/tr947096567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása