Gmail szinkronizálási lehetőségek

Gmail szinkronizálása

Gmail szinkronizálása

Outlook szinkronizálása a one.com-mal?

2016. április 17. - Norberto1979

Outlook szinkronizálása a one.com-mal?

One.com egy népszerű felhő szolgáltatást biztosító cég számos európai régióban. Felhasználói számára mail, naptár, névjegy és teendők felhő szolgáltatását biztosítja. Azonban a felhasználóknak nehezükre esik hogy szinkronizálják az Outlookot a naptárral és a teendőkkel. Ennek fő oka az, hogy az Outlookban nincs CalDAV és CardDAV protokoll, még a legújabb 2016-os Outlookban sem.

one_com_logo.PNGAzonban van egy hasznos szinkronizációs eszköz, az EVO Collaborator for Outlook, amely kompatibilis a one.com CalDAV szolgáltatásával. Nagyon egyszerű konfigurálni és használni. Csupán 5 lépést kell megtenni a szinkronizációhoz.

eco_logo_2.png

  1. Töltsd le és telepítsd az ECO-t.
  2. Nyisd meg a Profil(ok) konfigurálását
  3. Kattints a Profile #18-ra.
  4. Írd be a felhasználónevet és a jelszót a megfelelő helyre.
  5. Kattints a Tesztre, az Alkalmaz-ra majd a Kilépés-re.

Ha még egy fiókot szeretnél szinkronizálni, a profile #18 alatt kiválaszthatod bármelyik üres helyet. Csak másold be a következő server URL-t a profil feletti részre a Hostname URL-hez:

https://caldav.one.com/principals/

Miután rákerestem a Googleban, azt találtam, hogy a one.com a jövőben CardDAV szolgáltatást is fog biztosítani, de még nem tudjuk, mikor.

A bejegyzés trackback címe:

https://gmailszinkronizalas.blog.hu/api/trackback/id/tr418636126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása