Gmail szinkronizálási lehetőségek

Gmail szinkronizálása

Gmail szinkronizálása

Hogyan szinkronizáljuk az iCloudot az Outlookkal két lépéses igazolással és app jelszóval

2015. február 12. - Norberto1979

Hogyan szinkronizáljuk az iCloudot az Outlookkal két lépéses igazolással és app jelszóval

Biztosan hallottál már a Snowden incidensről és a hollywoodi hírességek meztelen fotóiról. Az iCloud fiókokat feltörő hackereknek köszönhetően a meztelen fotók villámgyorsan terjednek az interneten.

Íme egy idézet az Apple-től:

"Ha iCloudot használsz bármely másik third-party alkalmazással (mint a Microsoft Outlook, Mozilla, Thunderbird vagy Busycal) app-specifikus jelszavakat generálhatsz, amely segítségével biztonságosan bejelentkezhetsz, még akkor is ha az alkalmazás nem támogatja a két lépéses visszaigazolást (two-step verification). Az app specifikus jelszó használata azt is biztosítja, hogy az elsődleges Apple ID jelszavadat semmilyen third party alkalmazás nem menti el vagy tárolja. 2014 október elsejétől app specifikus jelszó szükséges az iCloudba való bejelentkezéshez, ha third party appot használsz."

Az Apple bejelentése előtt, a két lépéses visszaigazolás és az app jelszó már a Google és Yahoo bevezette.

2-step_verification_intro.PNG

Ezek a biztonsági megoldások egyre népszerűbbek. A két lépéses visszaigazolás sms-t küld a megerősítő kóddal. Miután beírjuk a kódot az Apple visszaigazoló weboldalán, az adataink hitelesnek tekinthetőek. Ezután már létrehozhatunk egy app jelszót, amit használhatunk ha a third party alkalmazásokon keresztül szeretnénk hozzáférni iCloud adatainkhoz.

Az Apple két lépéses visszaigazolásának használatához kérjük olvasd el az útmutatót az “Apple GYIK a két lépéses visszaigazolás az Apple ID-hez” alatt. Emlékeztetünk, hogy mielőtt app jelszót igényelsz, engedélyezned kell a két lépéses visszaigazolást.

Az Outlook az egyik legismertebb third party alkalmazás amely app jelszót igényel ahhoz, hogy hozzáférjünk a Gmail, Yahoo! vagy iCloud adataihoz. Az Outlook felhasználóknak egy jelszót kell beírni, hogy az Outlook IMAP vagy POP built inen keresztül leszedje az emaileket. CardDAV és CalDAV ugyanazt a jelszót használhatja az Outlook add-inen, mint az EVO Collaborator for Outlook, annak érdekében, hogy rendelkezzen a névjegyekkel, naptárral és a feladatokkal.

Azonban, ha feltétlenül meg akarod gátolni a hackereket vagy az NSA behatolást, a két on-premises szerver és a CardDAV/CalDAV szerver az, amit keresel. Az EVO Mail Server egy olyan program, amely magában foglalja az összes e-mail levelezést, névjegyeket, naptárokat és feladatokat. Töltsd le az EVO-t a hivatalos oldaláról és próbáld ki.

A bejegyzés trackback címe:

https://gmailszinkronizalas.blog.hu/api/trackback/id/tr157165437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása