Gmail szinkronizálási lehetőségek

Gmail szinkronizálása

Gmail szinkronizálása

Hogyan helyezzük át a névjegyeket, a naptárt és a teendőket iPhone-ról Androidos telefonra?

2016. április 17. - Norberto1979

Hogyan helyezzük át a névjegyeket, a naptárt és a teendőket iPhone-ról Androidos telefonra?

Az elmúlt pár évben az okostelefon ipar egyre fejlettebb, így már mindenkinek van legalább egy-kettő okostelefonja. Egyre népszerűbb az a szokás is, hogy évente új telefont vesznek. De hogyan is mentik át az új kütyüre az olyan személyes adatokat, mint a névjegyek, naptárak és teendők?

Régebben, a felhasználók a gyártó saját szoftvereinek segítségével importálták, exportálták és hangolták össze a személyes adatokat. Manapság az olyan felhő szolgáltatásokra esküszünk, mint az iCloud és a Google.

Azonban valószínűleg már te is tapasztaltad, hogy mennyire körülményes a személyes adatok „mozgatása“, például Androidos telefonról iPhonera, vagy fordítva. Szakértői szempontból megállapíthatjuk, hogy az ilyen adatmozgatásokhoz két különböző felhőszolgáltatásra van szükség ahelyett, hogy az adatokat csak simán az egyik okostelefonról a másikra tennénk.

Ha Outlook felhasználó vagy, akkor hasznát veheted az EVO Collaborator for Outlook-nak. Ezzel az Outlook add-in-nel, két felhő közötti mentést végezhetsz, miközben a különböző felhőszolgáltatásokban található személyes adatok másolata megmarad a helyi meghajtón.

eco_logo_2.png
Lássuk hogyan is működik? (Az alábbi példa iCloud-ról Gmail-re ment adatokat)

  1. Lépj ki az Outlookból
  2. Töltsd le és telepítsd az EVO Collaborator for Outlookot és Futtasd adminként
    download_page_hu_1.PNG
  3. Lépj be az Outlookba.
  4. Menj a Profil(ok) konfigurálásá-ra, és kattints az iCloud és Gmail profilokra bal oldalt.
    eco_gui_hu_1.PNG
  5. Írd be a felhasználónevet és a jelszót hogy befejezd a hitelesítést. Teszt, Alkalmaz és Kilépés
  6. Az EVO sávon, kattints az Szerver feltárása -en igényed szerint a névjegyekre és naptár & teendők-re
    eco_explore_server_button.PNG
  7. Válaszd ki a Profile 2 -t a bal oldalon és a középső oszlop ki fogja jelezni az iCloudodon lévő összes adatot.eco_explore_server_icloud.PNG
  8. A középső oszlopban, ahogy fent is látható, válaszd ki az összes elemet a Ctrl + A kombinációval vagy Ctrl + egérklikk-kel manuálisaneco_explore_server_select_all_hu.PNG
  9. Kattints a C2C felhőről felhőre másolás-ra hogy elkezd a másolást.eco_explore_server_c2c_button_hu.PNGeco_explore_server_select_profile_hu.PNG

A piacokon található három legnagyobb okostelefon platform a Google Androidja, az Apple iOS-e és a Blackberry OS10-e. Az OS10 és az iOS csak a saját okostelefonjukon működik, míg az Android többféle márkájú készüléken is használható, mint például a Sony, HTC, Samsung, Google, LG stb. Az EVO Collaborator for Outlook többszörös profil funkciójával a felhasználók a meglévő felhőszolgáltatásaikat szinkronizálhatják vagy ezek között mozgathatnak adatokat .

A bejegyzés trackback címe:

https://gmailszinkronizalas.blog.hu/api/trackback/id/tr348636136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása